Wonderingly Indwelling Lighting - Plink, Plink, Smitty...

Lite fler tips

Posted July 26, 2017, 4:25 p.m. By smitty Tags: Fest


Användbara tips för ditt bröllop.

Att planera ett bröllop kan till en början kännas ganska överväldigande. Men om man tar det lugnt och planerar allt bra så behöver man inte oroa sig så mycket.

Tips nummer ett: Var inte rätt att fråga dina vänner om råd och hjälp. Jag är den typen av person som tar allt ansvar eftersom det inte känns som om jag har koll eller kontroll och det inte är jag som gör det. Har du samma problem så känner du nog igen dig. Men ska man ta på sig allt ansvar för hela bröllopet och planeringen så kommer man till slut inte kunna njuta när det väl är dags eftersom man kanske har svårt att släppa taget. Så mitt bästa råd är att dela ut en del ansvars uppgifter till vänner som du kan lita på. Bara något litet kan göra att ens axlar känns lite lättare. Kanske beställa catering så man inte behöver tänka på maten till exempel. Det gjorde vi till vårt bröllop, vi beställde catering från stockholm och det gjorde vi rätt i.

Tips nummer två: Försök ta det lugnt veckan innan bröllopet. Försök slappna av lite. Om man har stressat med planeringen så kan man lätt stressa vidare. Det är viktigt att känna sig lugn precis innan bröllopet så att man kan slappna av och bara njuta av det hela. Har man spenderat en lång tid till att planera sin livs största fest så ska man minsann njuta av den också. 

Tips nummer tre: Tänk på att din bröllopsdag bara varar en dag. Det är bara en dag som bröllopet varar, man ska kunna skratta, ha kul och njuta av maten och ha det trevligt med sina närmaste vänner och hela familjen. Men sen så är det bara en dag, skulle någonting gå fel, så är det bara en dag av ditt liv och du kommer att uppleva många fler dagar. Sen efter ett par år som kommer man bara komma ihåg det roliga av dagen, inte allt som gick fel.