Wonderingly Indwelling Lighting - Plink, Plink, Smitty...

Bra att ha ett helt

Posted June 26, 2017, 3:35 p.m. By smitty Tags: Prylar

När det kommer till mobilen så är det så irriterande om man har ett trasigt iphone glas , för då ser man inte allt och det går inte att använda den som man vill. Så det är verkligen så viktigt att ha en bra fungerande mobil. 
Sen finns det andra prylar som man också vill ska fungera som dom ska och så att man slipper hålla på och springa och laga dom hela tiden. Och en sådan sak är datorn, det är väldigt viktigt att den fungerar som den ska och så bilen en sån sak som man vill ska fungera. Sne så behöver jag att min mixer fungerar annars så blir det väldigt frustrerande i köket när man ska laga mat.

Finns mycket som man vill ska fungera

Ja det är mycket som man är beroende av och som man använder dagligen och som man verkligen behöver ha fungerande.
Ja det är något som man verkligen vill och tycker om och det blir väldigt frustrerande och jobbigt om det inte fungerar som det ska.
Man är så tacksam när allt fungerar som det ska och man har saker som fungerar. Och det är också skönt att kunna gå till ett ställe som man vet är bra när det väl är problem med sina prylar.
Ja det är bra att hitta sitt favorit ställe som man vet att man alltid kan gå till när det behövs, det är något som man gör väl i att hitta.
Och har man inte hittat det stället så kan man kolla online och se vart andra har varit och se vilket betyg dom har fått och på så sätt så kan man hitta sitt egna favorit ställe som kan hjälpa en med ens problem när man har det och det är ju toppen att det går att lösa på det viset.